Iskolai Közösségi Szolgálat – Szakmai nap és börze

 

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. 2021. március 24-én, szerdán 10:00 – 16:00 óra között, első alkalommal rendezi meg az Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ) szakmai nap és börze (online) rendezvényt. A program életre hívásával a cél a pandémiás helyzetben megfelelő, releváns információhoz juttatni a fiatalokat és az őket fogadó szervezeteket, intézményeket az 50 órás iskolai közösségi szolgálat teljesíthetőségével kapcsolatban. Szeretnének lehetőséget biztosítani, hogy a témával kapcsolatos elengedhetetlen tudnivalók átadásán túl, a pandémiás helyzetben kialakult tapasztalatokat, jó gyakorlatokat megismerhessék az érdeklődők.

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A regisztrációt követően fogják elküldeni az online megrendezésre kerülő szakmai nap és börze elérésének linkjét.

Jelentkezési határidő: 2021. március 23. kedd 16.00

Jelentkezési felület intézményeknek és szervezeteknek: jelentkezéshez kattintson a szövegre.

Jelentkezési felület magánszemélyeknek (fiatalok, pedagógusok, civil szakemberek): jelentkezéshez kattintson a szövegre.

További információk és a tervezett program itt érhető el: http://unp.hu/hirek/iskolai-kozossegi-szolgalat-a-pandemias-idokben-oke-de-hogyan