Véget értek 2022/23-as tanév érettségi vizsgái

Június 29-én gimnáziumunkban véget értek az érettségi vizsgák. Iskolánkban – két vizsgabizottságban (június 19-21. és június 26-29. között) – idén 105 tanuló 11 tantárgyból tett emelt- vagy középszintű, ill. rendes vagy előrehozott érettségi vizsgát. A kiváló és a példamutató tanulók könyvjutalmat és oklevelet kaptak.

Kiváló tanulók a 12.a osztályból (osztályfőnök Katyi Tímea): Kiss Fruzsina Sára, Kovács Ábel, Pénzváltó Liza, Rabi Zsófia, Sárvári Fanni, Szücs Judit.

Példamutató tanulók a 12.a osztályból: Bernád Panka, Kovács Kitti, Vörös Nikolett.

Kiváló tanulók a 12.b osztályból (osztályfőnök Tóth Tihamérné): Boldis Barnabás, Dezamits Liliána Hanna, Horváth Szidónia Lili.

Példamutató tanulók a 12.b osztályból: Fülöp Rebeka, Kapui Zsófia, Molnár Dorottya, Pintér Luca, Szabó Dorka, Varga Viktória.

A Csillag Izidor és Felesége-díjat, azaz a holokauszt áldozatává vált egykori kapuvári állatorvos, Csillag Izidor, felesége és József fia emlékére alapított díjat idén az osztályfőnökök javaslatára, és a nevelőtestület döntése alapján Szücs Judit (12.a) és Boldis Barnabás, Dezamits Liliána Hanna (12.b) tanulók kapták kiemelkedő tanulmányi eredményeikért, példamutató szorgalmukért és példás magaviseletükért. Gratulálunk a díjhoz!

Érettségizett diákjainknak gratulálunk, és jó pihenést kívánunk a nyári szünetre!